free statistics Eerste Vrije Training F1 Uitslag Skip to main content

Eerste Vrije Training F1 Uitslag

Veel zal afhangen van hoe goed Max Verstappen vanaf de eerste meters mee kan komen. Robin Frijns en Nyck de Vries hebben een goede eerste vrije training gereden in de Formule E.


Waarschijnlijk Schade Aan Vloer Verstappen Na Eerste Vrije Training

Lewis Hamilton was de snelste coureur tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort.

Eerste vrije training f1 uitslag. Vrijdag training f1 en meer exacte tijden nog onder voorbehoud. Er werden veel verschillende banden geprobeerd en ook waren er gele vlaggen en één rode vlag te zien. Max Verstappen echter bleef op de zachte banden aardig in het spoor.

Lewis hamilton was de snelste man tijdens de eerste training voor de grand prix van turkije. Hij bleef lokale held Max Verstappen zeer nipt voor. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste en enige vrijdagtraining voor de Grand Prix van Italië.

Uitslag VT1 Formule E Frijns rijdt snelste tijd De Vries in middenmoot. Opvallend genoeg zijn de Ferraris na Monaco ook in Baku opnieuw snel. 1 day agoUitslag eerste vrije training Grand Prix van de Verenigde Staten 2021.

Door Rick Pasker vandaag 1942. 1 day agoDe eerste vrije training van de Grand Prix van de Verenigde Staten zit erop. In de brandende zon was Valtteri Bottas de snelste coureur gevolgd door zijn teamgenoot Lewis Hamilton en.

1 Valtteri Bottas FIN Mercedes 1m34874s. Boven het Sochi Autodrom hangen nog de nodige vraagtekens. Teamgenoot Lewis Hamilton was iets langzamer dan de Fin en eindigde dus als tweede waardoor de Mercedes sen tot nu toe de.

Uitslag eerste vrije training voor de Grand Prix van Turkije. Frijns doet het vooralsnog uitstekend dit seizoen. 2 Lewis Hamilton GBR Mercedes 1m34919s.

Sergio Perez en Mick Schumacher moesten zich bij de stewards melden na hun botsing tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van de Verenigde Staten. Hamilton snelste in eerste training Turkse GP Verstappen P2. Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Turkije 2021.

In zijn thuisrace klokte Max Verstappen de tweede tijd in VT1 Carlos Sainz werd derde voor Ferrari. Op het stratencircuit van New York bereikten beide mannen respectievelijk de eerste en vijftiende plaats. 22 hours agoPerez en Schumacher ontlopen straf na incident in eerste vrije training.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Nederland 2021. 3 Charles Leclerc MON Ferrari 1m24654s. Formule 1 Formule 1.

Formule 1 Formule 1. F1 kalender met alle races trainingen en kwalificaties van 2021. De zevenvoudig wereldkampioen kwam op het Autodromo Nazionale Monza op de medium band tot een 120926 waarmee hij bijna een halve seconde sneller was dan Max Verstappen die zijn beste tijd op de soft reed.

Hij bleef Pierre Gasly en Lewis Hamilton voor. 27082021 tot slot de volledige uitslag van de tweede vrije training voor de f1 grand prix van belgië. Uitslag eerste vrije training Grand Prix van Nederland.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Rusland 2021. 1 day agoUitslag van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Amerika. Uitgesproken coureurs de F1 populairder dan ooit zal maken.

Formule 1 Formule 1. Deze tweede vrije training geeft een indicatie van de kwalificatie- en racesnelheid. De eerste vrije training van de Grand Prix van Turkije zit er inmiddels op.

Lewis Hamilton Mercedes-AMG Petronas. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Stiermarken 2021. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Turkije 2021.

Mercedes vertrok het beste uit de startblokken op het Sochi Autodrom met een één-twee voor Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Valtteri Bottas heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten als snelste afgesloten. Charles Leclerc liet de tweede tijd noteren en Carlos Sainz eindigde als derde op de tijdenlijst.

Uitslag eerste vrije training Grand Prix van Turkije 2021. Volg live de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Rusland. 2 Max Verstappen NED Red Bull Racing 1m24603s.

Hij werd gevolgd door zijn teamgenoot lewis hamilton met max verstappen in het kielzog van de brit. De eerste vrije training in Baku zit erop. Max verstappen formule 1 valtteri bottas red bull racing f1 f1 nieuws lewis hamilton mercedes formule 1 live kijken f1 live kijken max verstappen live gp belgië eerste vrije training spa francorchamps tweede vrije training.

Eerste vrije training F1 Grand Prix van Verenigde Staten. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd gereden in een de zeer opmerkelijke eerste vrije training voor de Grand Prix van Nederland. Het wordt dus goed opletten hoe Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton gaan presteren.

08102021 1137 0 reacties in Formule 1. Lewis Hamilton was de snelste man tijdens de tweede vrije training in Turkije. Bottas incasseert nieuwe gridstraf voor GP van Verenigde Staten.

Uiteindelijk was Valtteri Bottas de snelste man gevolgd door Lewis Hamilton op P2 en Max Verstappen op P3. 1 Lewis Hamilton GBR Mercedes 1m24178s. Uitslag eerste vrije training VT1 Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021.

Lewis Hamilton was de snelste man tijdens de eerste training voor de Grand Prix van Turkije. Vrije Training F1 Uitslag. Het is tijd voor de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of the Americas.

Mercedes bijna seconde sneller dan Red Bull in eerste training Austin. De klassementsleider waarvan inmiddels bekend is dat hij dit weekend een motorpenalty incasseert noteerde een 124178 waarmee hij vier tienden sneller was dan Max Verstappen. Tijdens de tweede vrije training zagen we hetzelfde beeld als tijdens de eerste oefensessie op vrijdagochtend.

Het was Lewis Hamilton die ruim sneller was. De Red Bull -coureur bleef ieder ander voor. Mercedes was het snelste team tijdens de eerste vrije training in Zuid-Frankrijk.

De wedstrijdleiding heeft besloten dat er geen verdere consequenties zullen zijn voor de coureurs. GPFans brengt je dichter bij de coureurs zowel op- als buiten het circuit. Max Verstappen gaat het weekend in met een voorsprong van zes punten op Lewis Hamilton.

Twee tienden was aan het eind van de eerste vrije training het verschil tussen de snelste Mercedes van Valtteri Bottas en Max Verstappen. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Rusland 2021. De Red Bull-coureur gaf bovendien nauwelijks toe op de tijd van Lewis Hamilton en dat zal het team mogelijk positief stemmen.

1 day agoVolg live de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten 2021. Max Verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Stiermarken. Wat doet Red Bull met het welniet wisselen van de Honda-motor.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. Alleen Charles Leclerc wist in zijn buurt te blijven. Door Marnik Kok 03092021 1235.

Max Verstappen was met een 143184 de snelste man op de baan. Turkish GP Vrije training uitslag Turkish Grand Prix Vrije training. Wie vertrekt het beste uit de startblokken.

Max Verstappen is prima begonnen aan het Grand Prix-weekend in Oostenrijk. 23 hours agoHet Formule 1-weekend in Austin is nu officieel van start gegaan. 03092021 1400 1 reacties in formule 1.

Max Verstappen moest bijna een halve seconde toegeven op Lewis Hamilton die de meeste pace lijkt te hebben op Istanbul Park. Het verschil tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen bedroeg vier tienden bij het vallen van de vlag. Max Verstappen sloot aan op P2.

Wat doet het weer. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd genoteerd in de eerste vrije training voor de GP van Turkije.


Formule 1 Gp Rusland Laatste F1 Nieuws Racingnews365


Verstappen Tweede In Natte Derde Vrije Training Turkije


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Bahrein 2021 Racingnews365


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Emilia Romagna 2021 Racingnews365


Fxyecdrybsfeam


Mercedes Voor Red Bull In Eerste Training Gp Van Frankrijk


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Rusland 2021 Racingnews365


Uitslag Tweede Vrije Training Grand Prix Van Turkije 2021 F1maximaal Nl


137k3crigch4am


Uitslag Formule 1 Gp Hongarije 2020 Racingnews365


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Max Verstappen Snelste In Eerste Vrije Oefenritten In Groot Het Belang Van Limburg Mobile


Verstappen Valt Uit Aan Het Einde Van De 1e Britse Vrije Training Engeland Training Grand Prix


Volledige Uitslag Vt1 Verstappen Geeft Hamilton Stof Tot Nadenken


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Bahrein 2021 Racingnews365


Hamilton Troeft Op Thuiscircuit Verstappen Af En Pakt P1 Voor Sprintrace Nos


Volledige Uitslag Vt2 Verstappen Nipt Sneller Dan Mercedes


Btqdn Sfrqaqem

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar