free statistics Eerste Vrije Training F1 Oostenrijk 2020 Skip to main content

Eerste Vrije Training F1 Oostenrijk 2020

08 - 10 okt. De auto waarin ze gewoonlijk rijden werd dit.


Max Verstappen Jarig Red Bull Racing Aston Martin Formule 1

Alpine-coureur Fernando Alonso Alfa Romeo-coureur Antonio Giovinazzi en Williams-coureur George Russell zaten de sessie uit.

Eerste vrije training f1 oostenrijk 2020. De eerste vrije training van het seizoen is zojuist op de Red Bull Ring in Oostenrijk afgewerkt. 1500 - 1631. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton heeft de eerste dag van het Formule 1-seizoen 2020 als snelste afgesloten.

Het roemruchte Ferrari kwam vrijdag sterk uit de startblokken tijdens de eerste vrije training in de Grand Prix van de VS. De Formule 1-coureurs kregen te maken met een half droge baan aan het begin van de sessie maar na een kwartier begon het toch een beetje te regenen ook al had. Ferrari én McLaren sterk van start in Austin strijd om best of the rest duurt voort.

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Steiermark Oostenrijk II is zojuist verreden. Live stream van de eerste vrije training. Starttijd Eerste vrije training GP Oostenrijk 2021.

Zaterdag 3 juli begint om 1200 uur met de derde en laatste oefensessie. De snelste man op de baan was Racing Point-coureur Sergio Pérez. Volg de reacties van F1 fans op de eerste vrije training via de hashtag gpaustria.

Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk 2 2020. Leclerc spinde weliswaar kort van. Bekijk hier de laatste resultaten voor GP Oostenrijk 2020.

Lees hier de uitslag. De Mercedes-coureur kwam tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk tot een 104304 waarmee hij teamgenoot Valtteri. Het tweede raceweekend in Oostenrijk wordt op vrijdag 2 juli afgetrapt.

Kom alles te weten over de Grand Prix van Oostenrijk 2020. Tijdens deze eerste training voor de Oostenrijkse Formule 2021 Grand Prix 1 moesten drie coureurs de sessie uitzitten. De eerste vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk werd een prooi voor Mercedes en Lewis Hamilton.

Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen. De coureurs mogen vervolgens om 1500 uur voor een tweede keer het circuit op. Om 1130 uur is het dan tijd voor de eerste vrije training.

De 1e vrije training van de GP van Oostenrijk 2020 zit erop. Mercedes was van de topteams het eerste team dat de zachte banden onder de auto. Live eerste vrije training Formule 1 GP Oostenrijk 2020 3-7-2020 Formule 1 Racingnews365 111 In de eerste uren van dit weekend zullen.

Valtteri Bottas maakte er een één-twee van terwijl Max Verstappen genoegen moest nemen met P3. Hij heeft het. Haas F1 Team.

Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk 2020. Tijdschema Grand Prix van Oostenrijk. Hij werd op de hielen gezeten door Max Verstappen die op zijn beurt Valtteri Bottas achter zich liet.

Eerste vrije oefenresultaten 2021 Oostenrijkse F1 GP. De kop is er eindelijk af. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Oostenrijk 2020.

De eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2021 gaat van start om 1130. Het is de eerste van 2 raceweekenden op de Red Bull Ring. Andretti zou Colton Herta graag in F1 zien.


Verstappen Suffers Austria Heartbreak 2020 Austrian Grand Prix Youtube


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


Zien We Max Verstappen Zondag 5 Juli Zo Op Het Podium


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Red Bull Racing Snelste Pitstop Gp Rusland

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar